flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жінку ромської національності взято під варту за торгівлю наркотиками

14 грудня 2017, 17:42

     Сьогодні до Шепетівського міськрайонного суду для визначення міри запобіжного заходу доставлено жительку міста Шепетівка, 1974 року народження, яку підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307  КК України.

     Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрювана К., реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів з метою збуту та збут наркотичних засобів, усвідомлюючи суспільну небезпеку своїх дій, керуючись корисливим мотивом , у невстановлений досудовим розлідуванням час, день, спосіб та місці у невстановленої особи придбала невстановлену кількість наркотичного засобу – метадону з метою його подальшого збуту, який зберігала за місцем свого проживання.

     У подальшому К., реалізовуючи свій злочинний намір, спрямований на збут наркотичного засобу – метадону, керуючись корисливим мотивом, перебуваючи на зупинці громадського транспорту, зустрілася із легендованою особою Р., з метою збуту останній вказаного наркотичного  засобу та отримала заздалегідь ідентифіковані грошові кошти в сумі 1200 грн.

    Оцінивши доводи сторін, дослідивши матеріали справи, суд ухвалив застосувати до підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком до 9 лютого 2018 року.

    Також підозрюваній К., визначено заставу в розмірі 100 000 грн.