flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робота Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області в умовах карантину

23 березня 2021, 16:08

В Україні адаптивний карантин продовжено до 30 квітня 2021 року. Він передбачає запровадження рівнів епідеміологічної безпеки: «зелений», «жовтий», «помаранчевий» та «червоний». Хмельницька область знаходиться в «помаранчевій зоні».

Запровадження різних обмежень, зокрема щодо пересування та перебування людей у публічних місцях, стало викликом для всіх органів та установ, діяльність яких пов’язана з постійними контактами між людьми.

Не винятком стали й суди, які після початку карантину суттєво змінили звичний режим роботи.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області рекомендує учасникам судового процесу за можливості брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронну пошту та телефон).

Для отримання рішень, вироків, постанов з архіву суду, суд просить  скористатись послугами як вищевказаних поштових відділень, так і засобами електронного зв’язку inbox@sh.km.court.gov.ua для направлення відповідного запиту.

Контактний телефон суду: 03840-4-02-62, 03840-4-13-40.

Вхід до приміщення суду без масок та рукавичок — заборонений. Заборонено також перебування в приміщенні суду осіб, які не є учасниками процесу та які не викликались до суду в зв’язку з розглядом справи, окрім працівників ЗМІ.

Прохання до всіх відвідувачів суду – дотримуватись соціальної дистанції в 1,5 метра.

Наголошуємо на тому, що такі міри є тимчасовими та спрямованими на убезпечення населення від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції.

Разом з тим, Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області забезпечує інші заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань, зокрема, здійснюється систематична дезінфекція приміщення суду.

За повідомленням пресслужби суду