flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житель Шепетівського району обвинувачується у заподіянні тілесних ушкоджень колишній дружині

24 березня 2021, 15:33

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 125 (заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 28.02.2021, обвинувачений, перебуваючи в одній із кімнат будинку, що в с. Климентовичі Шепетівського району, на грунті ревнощів, розпочав словесний конфлікт зі своєю колишньою співмешканкою, під час якого умисно наніс два удари долонею в область щелепи потерпілої, два удари кулаком в око та один удар в ніс, після чого схопив потерпілу за волосся та кинув на підлогу, заподіявши тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Нагадуємо, санкція ч. 1 ст. 125 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

За повідомленням пресслужби суду