flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький апеляційний адміністративний суд погодився з постановою Шепетівського міськрайонного суду у справі ТОВ «Шепетівка Енергоінвест»

05 лютого 2018, 15:43

 

     Постановою Вінницького апеляційного адміністративного суду від 23.01.2018р. залишено без змін постанову Шепетівського міськрайонного суду від 13.11.2017р., якою було відмовлено у позові ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» до виконавчого комітету Шепетівської міської ради про скасування рішення від 12.10.2017р. «Про початок опалювального сезону 2017/2018 в бюджетних закладах з централізованим опаленням».

     Нагадаємо, що в жовтні 2017 року ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» звернулося до Шепетівського міськрайонного суду з позовом до виконавчого комітету Шепетівської міської ради про скасування означеного рішення.

     В обґрунтування заявлених вимог зазначили, що вказане рішення не було оприлюднене на сайті ради, рішення про початок опалювального сезону може бути прийняте у разі, якщо середньодобова температура зовнішнього повітря + 8 зберігається протягом трьох діб, в той час коли середньодобова температура повітря становила +12,7.

     Приймаючи рішення про відмову в позові, суд, зокрема, виходив з того, що оскаржуване рішення про початок опалювального сезону відповідає вимогам чинного законодавства та не порушує права ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», яке рішення виконавчого комітету не виконує.

     З такою позицією погодився й суд апеляційної інстанції, а відтак постанова суду набрала законної сили.

 

Прес-служба