flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нанесення тілесних ушкоджень колишній дружині

30 травня 2018, 16:15

    30 травня 2018 року до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевого жителя К., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України.

    Так, 08 квітня 2018 року, К., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння на грунті неприязних відносин вступив у словесний конфлікт із колишньою тещею.

    У цей же день, помітивши колишню дружину, умисно схопив її обома руками та почав душити за шию у присутності свідків. Не зупиняючись, схопив потерпілу за волосся та наніс один удар в ділянку молочної залози, внаслідок чого остання втратила рівновагу та впала.

    Одразу після цього, обвинувачений наніс три удари ногою в ділянку лівого плеча, а коли жінка намагалась підвестись, К. наніс ще один удар в ділянку правого плеча. Після того, як потерпіла піднялась, чоловік вдарив її ногою в ділянку стегна.

    В результаті таких неправомірних дій, потерпілій спричинено тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості у вигляді синця на поверхні правого плеча, трьох синців на поверхні лівого плеча, синця на поверхні молочної залози, синця поверхні правого стегна.