flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двоє місцевих жителів до смерті побили чоловіка

01 серпня 2018, 14:35

     До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевих жителів Г. та М., які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296, ч. 2 ст. 121 КК України.

     Досудовим слідством встановлено, що 03.06.2018 року обвинувачені знаходились поряд одного із домоволодінь, що в м. Шепетівка, де в цей час помітили потерпілого. Між обвинуваченим М. та потерпілим виникла суперечка, під час якої Г., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наблизившись до останнього, наніс йому три удари кулаком в голову та два удари ногами у взутті по тулубу, після чого М., тримаючи потерпілого за волосся, наніс два удари головою об землю, один удар ногою по тулубу та один удар кулаком в голову.

    Таким чином, Г., діючи за попередньою змовою із М. умисно завдав потерпілому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми з переломом черепа в скронево-тім’яній ділянці, крововиливами головного мозку, крововиливом в скроневий м’яз, синцем на поверхні лоба, які мають ознаки тяжких тілесних ушкоджень, які небезпечні для життя, що спричинили смерть потерпілого.