flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затвердження угоди про примирення з потерпілим

23 жовтня 2018, 13:47

     Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні за обвинуваченням С. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 357 (викрадення офіційного документу, вчинене з корисливих мотивів), ч 1 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) КК України.

     С. визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 357, ч. 1 ст. 185 КК України та призначено йому покарання на підставі ч. 1 ст. 70 КК України у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

     Так, С., знаходячись в роздягальні ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат», з підлоги викрав офіційний документ - банківську картку, яка належить потерпілому, з метою подальшого заволодіння за її допомогою грошовими коштами останнього.

     Достовірно знаючи пін-код від банківської картки потерпілого, який дізнався від останнього під час попередньої розмови, за допомогою банкомату «Ощадбанку», зняв і таємно викрав грошові кошти в сумі 200 грн.

     Продовжуючи свою злочинну діяльність, за допомогою банкомату «ПриватБанку», з банківської картки зняв і викрав грошові кошти в сумі 3100 грн., спричинивши потерпілому майнової шкоди на загальну суму 3300 грн.

     Обвинувачений свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 357, ч. 1 ст. 185 КК України визнав повністю, щиро розкаявся.

 

     За повідомленням прес-служби суду