flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За нанесення тілесних ушкоджень чоловік відповідатиме в суді

21 січня 2019, 14:05

    До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина С., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 125 (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

    Досудовим слідством встановлено, що 02.01.2019, С., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у приміщенні магазину «Кошик», що знаходиться в с. Велика Ришнівка, Шепетівського району, помітив потерпілу, з якою мав неприязні відносини. Підбігши до неї, наніс один удар кулаком в око, внаслідок чого у потерпілої відкрилась кровотеча у ділянці брови.

    В результаті неправомірних дій потерпілій спричинено тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості, як такі, що спричиняють короткочасний розлад здоров’я.

     Нагадуємо, що санкція ч. 2 ст. 125 КК України передбачає призначення покарання у виді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

     За повідомленням прес-служби суду