flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпивання алкогольних напоїв завершилось крадіжкою

21 березня 2019, 16:14

     До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно раніше судимої громадянки К., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

     Досудовим слідством встановлено, що К., 04.03.2019, перебуваючи в будинку потерпілого М., після спільного розпивання алкогольних напоїв із останнім, викрала мобільний телефон та заховала його у кишеню куртки та вийшла із вказаного будинку.

     Того ж дня, співмешканець обвинуваченої, якого остання не повідомила про дійсне походження викраденого телефону, передав його у заставу до ломбарду, за що отримав грошові кошти в сумі 965,25 грн., які використав на власний розсуд.

     У результаті вищевказаних протиправних дій обвинувачена заподіяла потерпілому майнової шкоди на загальну суму 1621,33 грн.

     Нагадуємо, що санкція ч. 2 ст. 185 КК України передбачає призначення покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

     За повідомленням прес-служби суду