flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вироком суду призначено покарання у виді 3 років 3 місяців позбавлення волі за крадіжку, поєднану з проникненням у житло

22 травня 2019, 13:12

     Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким Л. визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки. На підставі ч. 4 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом часткового складання покарань за сукупністю вироків остаточно призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки 3 місяці. 

     Згідно вироку, раніше неодноразово судимий Л., 11.03.2019, відчинив хвіртку паркану та проник на територію домоволодіння, розташованого в м. Шепетівка, де зірвавши скобу навісного замка дверей, проник у будинок, звідки умисно, повторно, таємно викрав належні потерпілому мобільний телефон марки «Nokia», у якому знаходилась сім-карта оператора мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар»., мобільний телефон марки «Samsung», у якому знаходилась сім-карта оператора мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» та мобільний телефон марки «Soni Ericsson», які поклав в кишеню куртки, після чого одразу покинув будинок. Всього Л. викрав майна потерпілого на  суму 901,50 грн.

     В судовому засіданні обвинувачений Л. свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнав повністю, у скоєному щиро розкаявся.

     До набрання вироком законної сили обвинувачений буде утримуватись під вартою.

     Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

     За повідомленням прес-служби суду