flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату пройшла навчання в Чернівецькому регіональному відділенні Національної школи суддів України

18 червня 2019, 14:41

     10–14 червня 2019 року в місті Чернівці місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проводилась підготовка керівників апаратів місцевих загальних (окружних) та апеляційних судів.

     Метою підготовки було удосконалення професійних знань, умінь і навичок .

     Програмою підготовки було передбачено проведення лекцій з використанням презентації Power Point на теми: «Психологія діяльності працівників апарату. Вирішення та попередження конфліктів в спілкуванні між працівниками суду та відвідувачами суду». «Проблемні питання та особливості організації проведення конкурсу на зайняття  вакантної посади в державних органах та судах. Формування конкурсної комісії у новоствореному суді». «Оцінювання та атестація діяльності державних службовців». «Роль керівника апарату в організації роботи суду та забезпечення ефективності його діяльності. Обов’язки керівника апарату по забезпеченню явки в судове засідання перекладача.» та інші.

     Від Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області у навчанні брала участь заступник керівника апарату суду Руда Д.В, яка отримала відповідний сертифікат Національної школи суддів України. 

 

     За повідомленням прес-служби суду