flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено покарання за крадіжку автомобільних запчастин

24 липня 2019, 16:50

     Сьогодні, Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким Д. визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185  (таємне викрадення чужого майна (крадіжка),  поєднане з проникненням у інше сховище) Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.

    На підставі ст.75 КК України звільнено Д. від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік 6 місяців. 

     Згідно з вироком суду, 11 травня 2019 року, Д., перестрибнувши через паркан, проник на територію домоволодіння, таємно викрав передню стійку до автомобіля марки «ВАЗ-2108» в зборі, після чого із викраденим майном покинув територію вказаного домоволодіння, заподіявши потерпілому К. майнової шкоди на загальну суму 1150 грн.

     В судовому засіданні обвинувачений вину у пред’явленому обвинуваченні визнав повністю, визнав фактичні обставини, встановлені органом досудового розслідування, їх не оспорив, у скоєному розкаявся, завдану шкоду відшкодував.

     Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

 

 

За повідомленням прес-служби суду