flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!

16 березня 2020, 11:42

     Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території коронавірусу COVID-19» з 12 березня до 3 квітня 2020 року в Україні введено карантин через спалах у світі короновірусу.

     Згідно заяви Ради суддів України наголошено, що громадяни, які є учасниками судових процесів, можуть утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін. Також Рада суддів України просить громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання. Забороняється допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.

     Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області рекомендує учасникам судового процесу за можливості брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронну пошту та телефон).

     Просимо осіб, які мають намір здати  до канцелярії суду листи, клопотання, справи, користуватись послугами відділень Укрпошта, Нова Пошта і таке інше. Для отримання рішень, вироків, постанов з архіву суду, просимо скористатись  послугами як вищевказаних поштових відділень, так і засобами електронного зв’язку inbox@sh.km.court.gov.ua для направлення  відповідного запиту.

     Контактний телефон суду: 03840-4-02-62.

     Наголошуємо на тому, що такі міри є тимчасовими та спрямованими на убезпечення населення  від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції.

     Разом з тим, Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області забезпечить інші заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань, зокрема, здійснюватиме систематичну дезінфекцію приміщення суду.

     Бережемо себе та своїх близьких!