flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинувачений у заподіянні тілесних ушкоджень буде відповідати у суді

14 квітня 2020, 14:27

     До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 125 (умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

     Досудовим слідством встановлено, що 05.04.2020, обвинувачений, перебуваючи на березі річки, поблизу с. Траулин Шепетівського району, вступивши у конфлікт з потерпілим, у присутності ще двох осіб, підійшов до потерпілого  та схопив його руками за верхній одяг та із застосуванням фізичної сили повалив на землю та протиправно наніс удар ногою в обличчя.

     У результаті злочинних умисних дій обвинувачений заподіяв потерпілому тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості, що викликають короткочасний розлад здоров’я.

     Нагадуємо, що санкція ч. 2 ст. 125 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до одного року, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

     За повідомленням прес-служби суду