flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житель м. Шепетівка обвинувачується в незаконному зберіганні наркотичних засобів

22 липня 2020, 14:44

     До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя м. Шепетівка, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення (проступку), передбаченого частиною першою статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

     Досудовим слідством встановлено, що 05.06.2020 року обвинувачений С., перебуваючи в м. Шепетівка, у паперовій пачці цигарок «Стронг» знайшов паперовий згорток із наркотичним засобом – метадон та згорток з фольги із наркотичним засобом – метадон, яку помістив у кишеню штанів та в шкарпетку, переніс їх до місця проживання, де зберігав при собі для власного вживання, без мети збуту.

     Нагадуємо, що санкція частини першої статті 309 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

     За повідомленням прес-служби суду