flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Місцевий житель обвинувачується в крадіжці

26 серпня 2020, 16:19

     До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

     Досудовим слідством встановлено, що 22.07.2020, обвинувачений, проходячи поблизу магазину «Конфетті» в м. Шепетівка, підійшов до столика літньої площадки, умисно, таємно викрав мобільний телефон та грошові кошти в сумі 100 грн, належні малолітній потерпілій, 2011 року народження, які заховав в пакет, завдавши потерпілій матеріальної шкоди на загальну  суму 4025 грн.

     В подальшому мобільний телефон залишив для власних потреб, а грошові кошти витратив на продукти харчування.

     Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 185 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

     За повідомленням прес-служби суду