flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помічники суддів взяли участь в он-лайн навчанні

09 листопада 2020, 10:30

     У період з 02 по 05 листопада 2020 року Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України в он-лайн режимі проводилась підготовка помічників суддів місцевих загальних (окружних) та апеляційних судів.

    Програмою підготовки було передбачено відеолекції на теми: «Особливості розгляду справ про адміністративні правопорушення та судова практика застосування адміністративних стягнень», «Актуальні аспекти судового розгляду спорів щодо спадкування», «Поділ майна подружжя», «Українське ділове мовлення» та інші.

      Інтерактивні лекції на теми: «Судове рішення у цивільному процесі. Класифікація, види судових рішень у цивільному судочинстві та їх загальна характеристика», «Структура, зміст та процесуальне оформлення ухвали суду. Ухвала слідчого судді як особлива форма судового рішення» проведені з використанням презентації Power Point.

      Від Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області у навчанні взяли участь Васик Ж.М., Гаврилюк М.В., Голуб В.О., Меркулова І.І., Петровська С.Г., Притуліна Д.О., які отримали відповідний сертифікат Національної школи суддів України. 

     За повідомленням прес-служби суду