flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд розгляне справу стосовно обвинуваченого у грабежі

22 березня 2021, 17:04

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що обвинувачений, будучи раніше судимим за злочини проти власності, 01.03.2021, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в м. Шепетівка, підійшов до потерпілого та під приводом зателефонувати до свого знайомого, попросив у потерпілого мобільний телефон, на що потерпілий погодився та добровільно надав вказаний телефон для здійснення дзвінка.

Заволодівши у такий спосіб мобільним телефоном потерпілого, обвинувачений після здійснення дзвінка, умисно, повторно, відкрито викрав в присутності Б. належний потерпілому мобільний телефон та з місця події втік, незважаючи на те, що потерпілий намагався його наздогнати та при цьому просив повернути належний йому телефон.

Нагадуємо, санкція ч. 2 ст. 186 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За повідомленням прес-служби суду